torstai 10. elokuuta 2023

POLKUPYÖRÄLLÄ KOHTI PÖKERRYTTÄVÄÄ ROMANSSIA

 

 

Ellen Strömberg: Mehän vaan mennään siitä ohi

saatavana Kuopion kirjastossa

 

Manda ja Malin asuvat pienellä paikkakunnalla kaupungin lähellä ja käyvät ysiluokkaa oman kylän koulussa.  He ovat erottamattomat.  Manda on asunut kylällä koko ikänsä ja käynyt koulua samojen luokkakavereiden kanssa päiväkodista asti.  Malin on muuttanut kaupungista vitosluokan alussa, ja vaikka siitä on jo vuosia, Malin on Mandan mielestä vieläkin vähän jännittävämpi ja omaperäisempi kuin muut.   

 

  Malin on levoton ja kaipaa elämään vauhtia ja vaarallisia tilanteita.  Romanssi olisi paikallaan.  Malin päättää ihastua kaikkien tuntemaan huonomaineiseen punkkariin Jonne Ekholmiin, jota kutsutaan myös Narkkari-Jonneksi ja Lutkalahtaus-Jonneksi.  Lutkalahtaus on Jonnen bändin nimi. 

 

  Bändissä soittaa myös Matias, johon Manda ihastuu korviaan myöten.  Matias on komea ja hänellä on aikamoinen naistenmiehen maine, tietää Mandan isosisko Laura kertoa.  Laura ei suosittele Matiasta Mandalle eikä liioin Jonnea Malinille, vähän eri syistä. 

 

  Manda ja Malin päättävät mennä kuokkavieraiksi bileisiin, joihin tietävät Jonnen ja Matiaksen varmasti tulevan – valitettavasti siellä luultavasti on myös Laura, mutta se riski on otettava. 

 

Bileissä Mandalla käy uskomaton tuuri ja Malinilla ei, vai miten se nyt menikään? 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

RAKASTUNUT HUVIPUISTO

Ella Paija: Soita minulle karusellin kelloa saatavana Kuopion kirjastossa               Keväällä huvipuisto herää talvihorroksesta.   Kau...