keskiviikko 2. maaliskuuta 2022

VOIKO KESÄTÖISTÄ MUMMOLASSA SELVITÄ HENGISSÄ?

Karen McManus: Kolme pahan perii
saatavana Kuopion kirjastossa

 


 

TARINA STORYN SUVUSTA

Suvun tarinan on pakko olla mehukas, jos kerran suvun nimikin on Story. Milly, Audrey ja Jonah Story ovat serkukset, mutta eivät juurikaan ole olleet tekemisissä keskenään, kunnes saavat yllättävän kutsun. 

 

Serkusten isoäiti on upporikas ja omistaa ylellisen lomakeskuksen pienellä saarella, jonka käytännössä omistaa. Hän on parikymmentä vuotta aikaisemmin katkaissut välinsä kaikkiin neljään lapseensa ja ilmoittanut jättävänsä heidät perinnöttä. Syytä hän ei ilmoita. Kirjeessä lukee vain: “Tiedätte mitä teitte.” Perilliset eivät myönnä tietävänsä. 

 

Audrey, Milly ja Jonah saavat kutsun kesätöihin isoäitinsä lomaparatiisiin. Jokainen suhtautuu kutsuun tavallaan, mutta kaikkien vanhemmat ovat innokkaita lähettämään lapsensa omaan lapsuuskotiinsa – kuka mistäkin syystä.  

 

Serkukset tapaavat saarelle liikennöivällä lautalla. Perillä selviää, että mikään ei oikeastaan ole niin kuin luultiin. Isoäiti ei juuri näyttäydy jälkeläisilleen. Suvun menneisyydessä on selvittämättömiä salaisuuksia, mutta niin tuntuu olevan nykyisyydessäkin. Kuka kukin on, mitä serkusten vanhemmat tekivät ansaitakseen äitinsä tylyn tuomion, ja miten käy Storyn suvun suuren perinnön? 

 

 

 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

RAKASTUNUT HUVIPUISTO

Ella Paija: Soita minulle karusellin kelloa saatavana Kuopion kirjastossa               Keväällä huvipuisto herää talvihorroksesta.   Kau...